Park Atlantis De Haan

Atelier Artisjok krijgt in navolging van de waterhuishoudingswerken de kans om ongeveer één vierde van de parkaanleg uit te tekenen. We brengen met trots een dynamisch concept waarbij we in het park een kader uitwerken dat toekomstige ontwikkelingen stimuleert. We zetten het park als het ware op weg waarna het een eigen leven kan leiden.

We leggen dus geen ontwerp op aan de residenten maar wel laten de residenten het plan zelf invullen en detailleren. Er is nog niet voldoende draagvlak binnen Park Atlantis om tot realisatie over te gaan maar we overleggen tot we met zowat alle medeëigenaars op één lijn zitten.

Het kader bestaat uit een robuuste aanleg waarin we een activiteitenstrip insluiten die bestaat uit een aaneenschakeling van tuinkamers. We vullen die nu nog niet in, de tuinkamers worden aangelegd volgens de behoeften van de residenten. Is er nood aan moestuintjes; dan wordt één van de tuinkamers op de schop genomen. Een kleuterspeelplaats, een iglo uit wilgentenen of simpelweg een plek om een spelletje petanque te spelen? Zelfde verhaal.

De activiteitenstrip leeft mee met de residenten en de tuinkamers laten zich voortdurend updaten. De rest van het park is rustig en onderhoudsextensief.

Webdesign by Circonflex