negen hoog

"Blaas ons maar van onze sokken". Zo startte het ontwerp voor het dakterras van een penthouse in Nieuwpoort. Wel ja, het ontwerp viel in de smaak en Atelier Artisjok nam ook de taak als aannemer - projectcoördinator op zich. Dank zij een goede voorbereiding kon het aantal hijsdagen beperkt worden. Korte bouwtijd, tevreden klanten. Hoe trots zijn we niet om dit resultaat te mogen tonen!

Het concept brengt de sfeer van een rooftop in NY. De daktuin ademt welbehagen en schoonheid. Zuivere lijnen zetten de toon; een harmonieus kleur- en materialengebruik geeft ruimte voor sprekende details. De daktuin nodigt uit. Schoenen uit en chillen maar. Niet alleen de poezen van de eigenaars vertoeven er graag.

De uitdaging is niet alleen technisch van aard. Het is een evenwichtsoefening tussen uitzicht en privacy, open en gesloten, windbeschutting en summer vibes. Alles in het teken van het onbezorgd genieten. 

Om het helemaal af te maken plantten we er ook de duindoorn die je in de verte ziet groeien in het duingebied. Vakantie in eigen land ... om naar uit te zien!

Webdesign by Circonflex