onder de watertoren

Onder de watertoren te Bredene. Een stads gevoel in een dorp aan zee.

Dank zij een slim ontwerp transformeert een vroegere verloren hoek in de tuin zich tot avondterras. Deze ingreep laat het toe om het middendeel van de tuin groen in te richten. Een spaarzaam gebruik van groenaccenten garandeert een volle bezonning in deze vroegere donkere tuin.

De groenaccenten op zich getuigen dan wel van veel finesse. We stelden een leuk en samenhangend assortiment samen uit de betere kwekerijen. Planten met sprekende namen zoals Ziziphus kleuren de tuin. Een groots effect met weinig onderhoudszorgen.

De finetuning van het ontwerp is architecturaal opgevat. Zwarte alu wanden structureren en zetten het groen in een mooi perspectief. Hardhouten lamellen brengen verticaliteit, wat ondersteund wordt door de houten gevelbekleding van de tuinmuren in thermo ayous. De geïntegreerde lijnverlichting maakt het plaatje volledig af. Eenvoudige lijnen; een sober palet aan materialen.

De outdoor experience spat van de foto's. Zelfs tijdens de uitvoering kregen we al af en toe een berichtje waarin onze opdrachtgevers de ontdekking van hun nieuwe tuin met ons deelden. Een zalige tuin voor echte levensgenieters.

Webdesign by Circonflex